Werken bij het VIP Team

Het VIP team is een enthousiaste groep verpleegkundigen die uitblinken in het verlenen van kwalitatieve, warme en unieke zorg aan mensen met een beperking.

Wij bieden aan:

Een job op zelfstandige basis. Een team waarin je wel zelfstandig werkt, maar niet eenzaam en alleen. Raad en daad bij het starten van je (nieuwe) carrière. Een ontspannen werkomgeving waarin je jezelf kan zijn. kussen en knuffels op regelmatige basis. Hartverwarmende momenten waardoor je de rest van de dag met een glimlach rondloopt. Eenmaal per jaar een FEESTJE waarover lang nagepraat wordt.

Wij zoeken:

Een toffe collega die voltijds en om het andere weekend bij ons wil werken. Wij werken voormiddag- en/of avondshiften. Werkregime is bespreekbaar. We zijn op zoek naar een enthousiaste verpleegkundige die vooral onze doelgroep graag ziet en iemand die hopelijk snel kan starten (maar ook dat is zeker bespreekbaar!) Je bent heel welkom.

Jij:

Bent een enthousiaste verpleegkundige met een voorliefde voor mensen met een beperking. Je bent een teamplayer die van aanpakken weet. Je bent flexibel en kan omgaan met onverwachte situaties. Je kan zelfstandig werken maar weet ook wanneer je raad/hulp moet vragen. Je hebt een een rijbewijs B en bent in het bezit van een auto.

Wij:

Zijn een team thuisverpleegkundigen die vooral (maar niet exclusief) ondersteunend werken in verschillende woonzorgcentra voor mensen met een beperking. We hebben allemaal verschillende talenten, maar we vullen elkaar goed aan.

"Ons motto: Teamwork makes the dream work!"

Interesse?

Stuur een mail met je cv en een korte motivatie naar info@vip-thuisverpleging.be